Vreau sa slabesc

Cum sa alungam foamea ?

ianuarie 27, 2012   ·   0 Comments

Cele mai multe din curele de slabire nu dau rezultate datorita faptului ca duc la infometare, si odata cu aceasta, si pierderea echilibrului organismului. Pentru a evita acest lucru este nevoie sa urmati o dieta destul de echilibrata, fara a sari peste mesele principale (mic dejun, pranz si cina). O alta conditie ce trebuie respectata este evitarea mesei dupa ora 18:00.

Pentru alungarea foamei in timpul dietelor este bine sa bem una sau doua cesti de ceai inainte de masa; putem bea un pahar din vinul preferat in timp ce gatim sau putem bea un pahar de suc proaspat neindulcit inainte de masa. Un alt truc ar fi si consumarea unei jumatati de grefa inainte de masa, fapt ce va duce la scaderea poftei de mancare.

Pentru a evita consumul unei cantitati mari dintr-o mancare preferata este bine sa va puneti o portie potrivita pe farfurie, eventual sa puneti peste jumatate din portie un ingredient imposibil de mancat, sau ceva foarte picant sau pur si simplu ceva ce nu va place.

Folositi farfurii inchise la culoare (albastru cobalt este cea mai recomandata culoare) – va vor ajuta sa mancati portii mai mici.

SURSA

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.