Cancerul - prevenire si tratament

Oncolinat in tratamentul cancerului

iulie 21, 2015   ·   0 Comments

S-a demonstrat faptul ca stresul de zi cu zi, dezichilibrul in alimentatie si aditivii chimici, poluarea in unele cazuri si nu putine, coroborat cateodata si cu consumul excesiv de alcol si tutun, creaza premizele afectiunii Sistemului Imunitar.

oncolinat-cancer-antitumoral-tumori-Morar-www-farmacie-naturista-ro
Afectiunile Sistemului Imunitar faciliteaza in mare masura declansarea bolilor de cancer de tot felul, urmand sa pornim lupta pentru vindecare. Produsul Oncolinat intervine in aceasta situatie pentru ca am putea spune faptul ca suntem nevoiti sa incepem tratarea cu radioterapie sau chimioterapie, otravind astfel organismul in demersul vindecarii de cancer.
Este bine sa actionam prevenind astfel de fenomene folosind suplimente nutritive precum Produsul Oncolinat. Astfel ca, Oncolinatul este unul din suplimentele care in zilele noastre poate fi de absolut necesar si pentru un stil de viata sanatos dar si din cauza faptului ca, din pacate, traim perioade care faciliteaza imbolnavirea de cancer
Pharma Dacica Plus este o firma romaneasca de renume, care a realizat Oncolinatul, un produs naturist cu o formula pe baza de plante ce intareste sistemul imunitar. Oncolinatul este obtinut din polifenoli si extracte naturale, care actioneaza ca un antioxidant puternic si antitumoral, detinand inclusiv anumite functii citoprotective.
O situatie progresiv mai accentuata din zilele noastre este aparitia din ce in ce mai frecvent a diverselor forme de cancer in special in randul populatiei de peste 50 de ani. In acelasi timp se intampla ca din pacate sa se observe aparitia carcinoamelor, a neoplasmelor sau a altor feluri de tumori maligne inclusiv in randul populatiei tinere.
Desi suna paradoxal, asa se intampla. Ne otravim incercand sa supravietuim.
Produsul Oncolinat este naturist si de multe ori ajuta la preventia aparitiei formatiunilor tumorale si stoparea sau ameliorarea tumorilor existente. Oncolinatul Este de asemenea recomandat ca adjuvant in tratamentele cu citostatice, in cazurile de radioterapie sau chimioterapiei.
Oncolinat este un produs cu funcții citoprotective, un puternic antioxidant ce este obținut din extracte naturale și polifenol. Oncolinat este un intens atimutogen, antitumoral, inducând apoptoza celulelor tumorale, stimulează secreția de: interleukine 1, 2, 8, interferon, factor de necroză tumorală (TNF), stimulează celule NK (natural killer), limfacite B, celule macrofage și celule supresoare .
Asa cum spuneam mai sus, Oncolinatul este un produs al firmei romanesti Pharma Dacica Plus, este un produs natural si contine 9 ingrediente de origine vegetala. Acest lucru poate fi vazut ca o premieră in tara noastra datorita actiunilor sale benefice. Ingredientele ce compun produsul Oncolinat au funcția de mistuire a celulelor canceroase stimuland prevenirea formarii de celule cancerigene noi.
Oxigenarea Celulara se pune în valoare prin acest produs. Prin folosirea Produsului Oncolinat, se inhiba enzima implicata în patogenia tumorii de prostata si se induce imediat o blocare a receptorilor androgeni. Lipsa de oxigen creaza tumori la nivelul celulelor astfel, folosirea produsului Oncolinat in combinatie cu Oxigenarea Celulara de la BionaturaPlus beneficiem de efecte amplificate.

Compoziția Oncolinat:
– Capsula gelatină 100 mg.
– Capsicum frutescens – extract de ardei iute 30 mg –
– Polizaharidă – 40 mg
– Lycium Barbarum –
– Goji – extract 40%
– Chlorella pyrenoidosa 40mg
– Ganoderma lucidum 40 mg
– Vitis vinifera – Resveratrol din struguri 60 mg
– Astragalus membranaceus – rădăcină 50 mg
– Lentinula edodes- Shiitake 40 mg
– Aloe ferox – suc cristalizat 50 mg
– Ribes nigrum – Coacăz negru- frunze 50 mg
Mod de Administrare al Produsului Oncolinat:
Intre 3 și 6 capsule pe zi
Efecte benefice ale Oncolinatului:  Produsul Oncolinat este un antioxidant puternic si intareste sistemul imunitar și antitumoral, diminuand efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei, fiind un radioprotector foarte bun. Bineinteles, produsul Oncolinat mai este si un bun analgezic, hepatoprotector si antidepresiv, hipotensiv, antialergic, cardiotonic si un bun stimulent pentru circulatia sangvina.
Produsul Oncolinat este indicat în tratarea afecțiunilor precum: Diabet, Cancer indiferent de unde este localizat, Alzheimer, Parkinson, Fibrom, Boli degenerative, Alergie, Chist ovarian, Chist de San, Ciroze, Limfom malign, Cardiopatie Ischemică, Herpes bucal și genital, in cazurile de imunitate scazuta, Melanom malign, Boli ale Prostatei (adenom), Gastrita hipo-si hiper acida, Hipertensiune, Colesterolemie, Ulcer, Depresie, Ateroscleroza, Ciroza, Hepatita B, C, Metastaze de cancer,
In afara de bolile enumerate mai sus, Oncolinatul se recomanda persoanelor:
Persoanele cu un ritm al vietii solicitant, Persoane active a caror dorinta este sa mentina un tonus vital excelent si sa previna astfel o imbatranire prematura. Persoanele ce sunt zilnic expuse stresului si radiatiilor si aici putem include chiar persoanele care simt faptul ca petrec foarte mult timp cu telefonul si calculatorul
Trebuie sa facem urmatoarele precizari fiind vorba de un supliment nutritiv:
Acest produs este un supliment nutritiv si nu necesita prescriptie din partea medicului.
În cazul in care se foloseste un tratament tratament, utilizatea acestui produs poate fi complementara si simultana cu tratamentul urmarit deja, la recomandare din partea medicului. Produsul nu este un inlocuitor si nu tine loc de regim echilibrat si variat ci este un supliment alimentar ce ajuta la mentinerea unui mod de viata sanatos.
Produsul Oncolinat este recomandat de catre farmacologul și nutriționistul Paul Moraru la postul GiGa TV.

Citeste mai mult: Produs Oncolinat. Benefic organismului intarind sistemul imunitar. Indicat in tratarea mai multor afectiuni.

sursa:http://www.comunicatedepresa.ro/creative-online/produs-oncolinat-benefic-organismului-intarind-sistemul-imunitar-indicat-in-tratarea-mai-multor-afectiuni/

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.