Alimentatia si E-urile

Alertă privind organismele modificate genetic [OMG]: SUA încearcă o cenzura globala a etichetarii alimentelor

februarie 4, 2012   ·   0 Comments

Am primit o alertă de urgenţă de la Jeffrey Smith astăzi despre o situatie periculoasa care se intampla chiar acum, la conferinta internationala CODEX. SUA încearca sa promoveze in agenda sa cenzura asupra etichetarii produselor alimentare peste tot în jurul lumii, interzicand mentiunea “contine OMG’-organisme modificate genetic. Acest lucru ar duce, la nivel mondial, la o mascare a prezentei OMG-uurilor, consumatorii fiind lăsati în nestiinta in ceea ce priveste posibilitatea ca alimentele şi produsele lor alimentare sa fie modificate genetic sau nu.

Ajutor dvs. este necesar urgent pentru a trimite un mesaj catre secretarii: de stat (Clinton), al agriculturii (Vilsack), precum şi pentru sănătate şi servicii umane (Sebelius) pentru a-i determina să oprească încercările nefaste ale SUA de a pune in aplicare înşelăciunea OMG-urilor la nivel mondial.

Luati parte la această petiţie on-line, mergeti la link-ul de mai jos:

http://www.seedsofdeception.com/GMF

Vă rugăm să înţelegeţi că SUA încearcă să scoată în afara legii etichetarea produselor alimentare “non-OMG”, făcând astfel ilegal faptul ca un produs alimentar non-OMG [deci care nu contine organism modificate genetic] sa aiba specificat ca este „non-OMG” pe etichetă. În cazul în care SUA reuşeşte în acest demers al sau de mascare a OMG la nivel global, FDA ar putea profita si ataca orice produse din SUA care sustin ca sunt „non-OMG” din punct de vedere al continutului. În plus, SUA ar putea intenta  procese prin intermediul Organizaţiei Mondiale a Comerţului împotriva oricărei ţări care permite etichetarea cu ‘non-OMG” sau ca un produs sa pretinda ca sunt asa.

De ce desfăşoară SUA un plan atat de ascuns şi sinistru de acţiune? Deoarece, după cum bine se ştie, practic, întregul guvern federal se ingrijeste de interesele financiare ale societăţilor puternice – şi acestea includ corporatii gigant precum Monsanto-specialisti in modificari genetice- care doresc să-şi breveteze toate seminţele în timp ce distrug mişcarea “non-OMG-urilor’. Ei doresc să transforme alimentele non-OMG în produse care încalcă leggea şi, prin urmare, să poata scoate toate aceste produse de pe rafturile magazinelor.
Ei doresc să menţină consumatorii americani în întunericul ignorantei fata de pericolele reale prezentate de OMG-uri. Şi desigur, doresc să domine întreaga aprovizionare alimentara a SUA cu produse provenind din culturile lor toxice de OMG.

Aceste puternice, periculoase corporaţii sunt dispue să facă orice pentru a-si realiza planurile la nivel mondial, inclusiv impunerea cenzurii OMG in intreaga lume.
Ei ar putea sa si reuseasca, dacă nu va alaturati noua si nu va spuneti parerea, opunandu-va acestei acţiuni ocolite şi periculoase.

Luati parte la această petiţie on-line, mergeti la link-ul de mai jos:

http://www.seedsofdeception.com/GMF

SURSA

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.