Alimentatia si E-urile » Noutati informative

Sustineti initiativa publica a lui Urban Iulian de obligare a hypermarketurilor sa vanda legume si fructe ecologice romanesti ?

februarie 4, 2012   ·   0 Comments

Haideti sa va fac o propunere plecand de la acest material
http://www.urbaniulian.ro/2008/11/06/branza-expirata-si-legume-putrezite-vandute-cu-neglijenta-criminala-la-carrefour-romanilor-credeti-ca-magazinul-ar-trebui-inchis-de-inspectorii-dsva/

TREBUIE IN ACEST CONTEXT SA LUAM TOATE MASURILE, ODATA CU FORMAREA NOULUI GUVERN , DUPA ALEGERILE GENERALE DIN 30 NOIEMBRIE , CA SA NE PROTEJAM SI SALVAM PRODUCTIA AGRICOLA INTERNA.
Singura sansa a Romaniei pentru un viitor independent si sigur este sa INVESTEASCA MASIV IN AGRICULTURA in incurajarea, sustinerea si stimularea recrearii fermelor si micilor gospodarii agricole !
Cu totii suntem de acord ca, cele mai sanatoase legume si fructe sunt cele care cresc in gradinile taranilor, cu apa, soare, pamant si aer ! DCA VREM SA AVEM COPII SANATOSI trebuie sa-i incurajam pe tarani sa produca sanatos ! Trebuie sa intoarcem spatele otravurilor alimentare care ne sunt bagate pe gat in supermarketuri pentru ca acelea aduc cancer, diabet si alte cateva sute de boli in corpurile noastre !
TREBUIE SA SUSTINEM FINANCIAR ORICE TARAN CARE PRODUCE, SA IL AJUTAM SA ISI VANDA LEGUMELE SI FRUCTELE pentru ca aceste produse naturale trebuie sa ajunga mai ales in marile orase !
INDIFERENT CE NE IMPUNE UNIUNEA EUROPEANA TREBUIE SA NE PROTEJAM SI SUSTINEM TARANII SA PRODUCA NATURAL , pentru ca nimeni nu ne poate impune sau cere sa renuntam la sanatatea noastra , a familiilor si prietenilor nostri !

Plecand de la aceasta chestiune cu care suntem toti de acord, TREBUIE SA CREEM O PIATA DE DESFACERE PENTRU PRODUSELE TARANILOR NOSTRI !
Stim cu totii faptul ca, hipermarketurile incearca sa ne pacaleasca si au inceput sa creeze zone in care ei spun ca vand „produse ecologice” care sunt insa niste facaturi importate din toata lumea. Cu totii vedem ca, produsele, legumele sau fructele taranilor nostri NU AJUNG IN HIPERMARKETURI pentru ca nu se doreste sa ne hranim sanatos.
Vara, orice bucurestean care merge in localitatile din Ilfov, poate sa cumpere legume si fructe sanatoase, la preturi RIDICOL DE MICI pentru ca taranilor nu li se mai permite nici macar sa ajunga cu ele in pietele din orase !

CA ATARE EU VREAU SA PROPUN ADOPTAREA UNEI LEGI CARE SA OBLIGE HIPERMARKETURILOR SA CREEZE ZONE DESTINATE PRODUSELOR, LEGUMELOR SI FRUCTELOR ECOLOGICE, dar in care sa ajunga EXCLUSIV produse romanesti, crescute in gospodariile taranesti din Romania; in acest fel, vom OBLIGA prin lege aceste magazine sa asigure o piata de desfacere pentru produsele sanatoase romanesti, si va fi PRIMUL PAS pentru ca taranii romani sa fie stimulati sa produca ! Iar castigul nostru ca natiune va apare pe termen lung si va consta in reducerea actualelor dimensiuni apocaliptice ale numarului de bolnavi de cancer, diabet, etc. !

INVESTIND IN TARANII ROMANI SI IN MICA INITIATIVA, VOM INVESTI IN VIITORUL NOSTRU ! DEPINDE NUMAI DE NOI SI DE VOINTA NOASTRA !

Daca sunteti de acord ca eu sa promovez in SENAT o asemenea lege, va rog sa postati adeziunea voastra cu mentiunea „ SUSTIN TARANUL ROMAN!

VENITI LA VOT ! VOTATI SI AVETI INCREDERE CA SCHIMBAREA SE POATE PRODUCE ! DEPINDE NUMAI DE NOI SA NE SCHIMBA VIETILE SI DESTINELE !

http://www.urbaniulian.ro/2008/11/05/votul-tinerilor-americani-a-adus-schimbarea-in-usa-si-tinerii-romani-pot-infaptui-miracolul-in-romania/

Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com

SURSA

Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.