UE interzice...

Bruxelles UE continuă să încerce să limiteze răspândirea informațiilor salvatoare în domeniul sănătății

martie 29, 2012   ·   0 Comments

Bruxelles UE continuă să încerce să limiteze răspândirea informațiilor salvatoare în domeniul sănătății – 250,000 cetățeni europeni răspund semnând Petiția pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale

Inițiativei Referendumului European

Un document de lucru recent al Comisiei Europene, cu privire la revendicările despre alimente și suplimente alimentare oferă dovezi definitive că unul din scopurile cheie ale Cartelului Medicamentelor și al acționarilor săi politici de la Bruxelles este de a limita în mod sever răspândirea informațiilor salvatoare despre sănătatea naturală, în întreaga Europă.

De exemplu, deși documentul sugerează că anumite revendicări legate de vitamina C pot fi permise în relație cu contribuția importantă pe care aceasta o are în producția normală de colagen, Comisia pare să intenționeze interzicerea fără milă a majorității revendicărilor care menționează celelalte beneficii numeroase ale acestui micronutrient asupra sănătății. Ca atare, prin încercarea de limitare în acest mod a răspândirii informației despre sănătatea naturală, ”Bruxelles UE” încearcă să elimine o amenințare cheie la adresa intereselor financiare ale “afacerii cu boala a industriei farmaceutice” care se ridică la mai multe trilioane de dolari.

Totuși, oricât de rău ar fi acest lucru, acum este clar că până și numărul mic de concesii pe care Comisia le-a făcut până acum în privința revendicărilor de sănătate pe care le-ar putea eventual permite, sunt un răspuns la cercetarea deschizătoare de drumuri întreprinsă la Dr. Rath Research Institute, munca de educare și campanie desfășurată de Dr. Rath Health Foundation (Fundația de Sănătate a Dr. Rath) și, nu mai puțin important, acțiunile în desfășurare și susținerea miilor de susținători ai noștri, din întreaga lume.

În această privință, este deosebit de remarcabil că peste un sfert de milion de oameni din toate cele 27 țări ale Bruxelles UE au semnat până acum petiția Inițiativei unui Referendum European, pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale, o campanie coordonată de Dr. Rath Health Foundation. Având în vedere conștientizarea crescândă a faptului că mii de studii clinice și științifice arată acum modul cum vitaminele și alte terapii naturale pot împiedica dezvoltarea bolilor cronice, este din ce în ce mai clar că cererile cetățenilor europeni de a avea acces nerestricționat la sănătate naturală cu bază științifică răsună din ce în ce mai tare, cu fiecare zi.

În această situație, solicităm tuturor cetățenilor Europei să întreprindă cât mai repede tot ce pot pentru a răspândi conștientizarea asupra campaniei Referendum pentru Remedii Naturale și să mărească numărul semnatarilor acestuia. Cum milioane de oameni mor anual de boli cum ar fi atacurile de cord, accidentele vasculare și cancerul, iar Comisia Europeană face tot posibilul ca să-i împiedice să afle despre alternativele naturale la medicamentele patentate sintetice și chimice ale Cartelului Farmaceutic, este clar că nu este timp de pierdut.

sursa

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.