Cancerul - prevenire si tratament

Eradicarea naturala a cancerului

martie 29, 2012   ·   0 Comments

Eradicarea naturală a cancerului

Toate celulele umane sunt înconjurate de fibre de colagen și țesut conectant. Pentru a crește și a se extinde, celulele sănătoase au nevoie să rupă această membrană extra-celulară care le ține închise. Acest proces este esențial pentru viață și din acest motiv celulele produc și secretă diferite enzime care digeră componentele țesuturilor conectante inclusiv colagenul și elastina.

Aflați mai multe despre sănătatea celulară

Este important ca aceste enzime, numite matrix metalloproteinases (metaloproteinaze de matrice) sau MMPs, să fie reglementate de seturi de activatori și inhibitori astfel ca integritatea țesutului conectant să nu fie niciodată compromisă.

Dezintegrarea excesivă a țesutului conectant însoțește patologia și odată ce apare această dezintegrare, microbii de celule canceroase infecțioase (inclusiv viruși) pot invada țesuturile. În cazuri extreme, cum este cancerul, producția excesivă de enzime digestive și dezintegrarea colagenului și a țesuturilor conectante de către celulele canceroase, sunt mecanismele periculoase prin intermediul cărora aceste celule invadează și se răspândesc în alte organe.

În cartea sa „Cancer„, din seria cărților de sănătate celulară, Dr. Rath își argumentează descoperirea științifică anume că anumiți nutrienți, inclusiv L-lizina, sunt inhibitori naturali puternici ai enzimelor care digeră colagenul. Această descoperire a fost cea care a pus Matthias Rath, Inc. pe calea înfrângerii acestei boli devastatoare.

Răspândirea cancerului poate fi controlată

În laboratoarele de la Matthias Rath, Inc. oamenii de știință au desfășurat cercetări cu celule vii pentru a oferi răspunsuri la diverse întrebări științifice. Odată ce au înțeles mecanismul prin care celulele canceroase metastazează, a existat o întrebare critică la care cercetătorii Matthias Rath Inc.au căutat răspuns: Cum se poate inhiba în mod natural invazia celulelro canceroase prin colagen și țesuturi conectante, într-un mod care ar amplifica propria capacitate a corpului de a face față bolii?

În căutarea acestui răspuns, cercetătorii au proiectat un experiment astfel ca să poată mai întâi investiga abilitatea celulelor canceroase de a digera printr-o matrice de colagen și apoi dezvolta o metodă de a controla acest lucru. În acest scop, cercetătorii au folosit recipiente specifice care includeau partiții din material colagenos similar cu cel care înconjoară celulele din corp. În compartimentul superior al unor recipiente, au incubat celule canceroase cu agenți nutritivi. În compartimentul superior al altor recipiente, au incubat celule canceroase fără agenți nutritivi. După aceea, cercetătorii au fost capabili să determine care grup de celule canceroase a fost capabil să digere membrana de colagen și să migreze spre compartimentul inferior.

Rezultatele experimentului au fost remarcabile. O simplă combinație de nutrienți a fost capabilă să împiedice celulele canceroase să invadeze matricea de colagen!

Cea mai puternică combinație de nutrienți conținea vitamina C, aminoacizii L-lizină și L-prolină și o fracțiune polifenolică de ceai verde cunoscută ca Epigallocatechin Gallate (EGCG).

sursa

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.