Remedii naturiste

Oxigenarea celulara in prevenirea bolilor

mai 30, 2012   ·   0 Comments

Oxigenare Celulara – EUR O2-oxigenare

Oxigenează şi alimentează celulele tale
EUR O2-oxigenare
Incredibila formulă care oxigenează celulele corpului tău şi le alimentează, graţie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale şi electroliţi. Chiar dacă eşti tânăr sau în vârstă, pentru a preveni sau îmbunătăţi sănătatea ta şi pentru a avea mai multă energie, nu înceta să iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care sa desfasuratat pe durata a 9 luni.

„Principala cauza a cancerului este substituirea respiratiei normale (cu oxigen) a celulelor organismului, cu o respiratie celulara anaeroba (fara oxigen)”.
Dr. Otto Warburg, câştigător al Premiului Nobel.

“Cauza apariţiei majorităţii bolilor şi a pierderii de energie este în mod intim legată de o diminuare a aportului de oxigen în cadrul corpului nostru. Trebuie să administrăm cantitatea de oxigen necesară în fiecare zi, în mod constant, împreună cu mineralele şi ceilalţi nutrienţi. Aşa asigurăm funcţionarea corectă a proceselor imunologice. Două treimi din corp reprezintă apă. Aceasta necesită oxigenarea constantă cu oxigen activ proaspăt. Cum te vezi tu pe tine? Ca un vas cu apă limpede, cristalină sau mai degrabă ca un amestec de multe fluide negre şi contaminate? Corpul nostru se reînnoieşte în totalitate la fiecare aproximativ 11 luni: cu produsele EUR O2, veţi avea un corp nou, mai oxigenat şi mai plin de
energie.”
Mr. Oxigen, Edward Mc Cabe în “Revărsaţi oxigen în corpul dumneavoastră”

“Produsele EUR O2 s-au dovedit a fi elemente ce cresc nivelul de oxigen din sânge. (Testul Oximetriei Pulsului Transcutan) făcut persoanelor cu un nivel relativ scăzut de oxigen. S-a dovedit util în diferite tratamente, reduce senzaţia de oboseală. Are multe aplicaţii în cadrul îmbunătăţirii, sănătăţii şi calităţii vieţii tuturor persoanelor.”
Dr. Martin Dayton, MD

„ Atunci când o celulă normală suferă de lipsă de oxigen îşi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizând apariţia cancerului. Aportul suficient de oxigen celular trebuie sustinut mereu.”
Dr. Horacio Kirnast

„Creierul, inima şi rinichii sunt organele ce suferă cel mai mult din cauza lipsei de oxigen.”
Dr. Pablo G. Cadiolog în cadrul Fundaţiei Favaloro Bs.As.

„Majoritatea bolilor sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivelul celulelor. Pacienţii mei, mai ales cei de vârsta a treia, au prezentat o îmbunătăţire în oxigenarea organismului, au avut mai multă energie observậnd ameliorări evidente.”
Dr. M. A. Urriegas, Colegiul de Medicină Navală

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.