Cancerul - prevenire si tratament

Conform teoriei Noii biologii a doctorului Robert Young, cancerul nu este altceva decat ACID!

ianuarie 26, 2012   ·   0 Comments

Dr. Young, afirma: „acizii din alimentatie sau hormonii (care creeaza acizi) cauzează cancer. În cazul în care doriţi să reduceţi riscul pentru o afecţiune canceroasa, încetaţi să luaţi hormoni acizi, alimente acide, si începeti alcalinizarea sângelui şi ţesuturilor cu alimente alcaline, fluide alcaline. Totodata aveti nevoie de respiraţie profundă, soare, de odihnă adecvata, suplimente alcaline şi mai ales exerciţiu de zi cu zi. Acesta este singurul mod pentru a preveni orice forma de cancer si de o elimina.”

Asadar, remediul pentru prevenirea si tratarea cancerului este simplu: incetati sa mai consumati alimente acide, incepeti alcalinizarea organismului, construirea biostructurii in armonie, si faceti miscare zi de zi!

Ca sa dam si un exemplu de ce cancerul este provocat de acid, sa vorbim putin despre cancerul de san.
Femeile in menopauza incep sa ia hormoni, nestiind ca acestia sunt acizi. In anul 2002 in USA s-a facut un studiu pe mai mult de 16.000 de femei la menopauza. Cercetatorii au descoperit ca femeile sănătoase in menopauză pe tratament combinat cu hormoni au avut un risc ridicat de cancer mamar invaziv. Raspunsul doctorului Young la acest studiu este simplu: „sensibilitatea de sân creste riscul pentru cancerul de sân , iar cauza este simplă – hormonii sunt acizi şi acizi cauzează cancer.”

Iata ce mai spune dr. Young despre cancer:

„Am mai spus-o în repetate rânduri: cancerul este de fapt acid. Când aveţi sentimente negative cum ar fi mânia, răzbunarea, tristeţea sau depresia, creaţi acizi metabolici care pot cauza condiţiile canceroase ale ţesuturilor corpului. Dacă acizii metabolici nu sunt eliminaţi prin urinare, transpiraţie, defecare sau respiraţie atunci aceştia ajung în ţesuturi. Când excesul constant de acid este răspândit în ţesuturile corpului aceste ţesuturi se vor deteriora şi vor deveni cancerigene. Companiile farmaceutice fabrică medicamente care oferă doar iluzia însănătoşirii însă ele NU vă scapă de acizii metabolici. Acest lucru poate duce doar la mai multă durere fizică şi emoţională.

Când sunteţi într-o stare emoţională negativă, poate deveni imposibil pentru dumneavoastră să depăşiţi o problemă degenerativă şi acidă serioasă. Dar, atât pot spune: dacă sunteţi dispus să faceţi un angajament de schimbare şi să începeţi procesul de alcalinizare, chiar dacă nu aţi depăşit încă starea de frică, mânie sau depresie, veţi începe să încărcaţi organismul cu Young Life, Young Energy şi Young Love.

În momentul în care deveniţi copleşit de emoţii negative trebuie să mulţumiţi lui Dumnezeu că aţi adoptat stilul de viaţă alcalin şi alimentaţia alcalină pentru că în caz contrar probabil nu aţi mai fi în viaţă. Aceste emoţii sunt responsabile pentru producerea acizilor care vă pot ucide. Stilul de viata „Miracolul Ph” este consolarea şi speranţa şi iubirea pe care vă puteti baza pentru a deveni din nou sănătos fizic şi mental.

Se spune că putem trăi fără hrană timp de patruzeci de zile, fără apă timp de patru zile, fără aer timp de patru minute, dar nu putem trăi fără iubire mai mult de o secundă. Dragostea este cheia, şi este ceea ce Programul pH Miracle Lifestyle fac pentru dumneavoastră – vă oferă speranţa şi iubirea pe care o căutaţi şi pe care o meritaţi, de care aveţi nevoie pentru a respira mai uşor, pentru a începe să consumaţi apa şi mâncarea corespunzătoare, lucruri care vă vor redirecţiona spre emoţiile corecte şi astfel veţi începe să vă simţiţi mai bine, să gândiţi mai bine şi să vă meargă mai bine.

Când vine la mine un client care are emoţii negative producătoare de acid, toate fluidele din organism, inclusiv sângele, vor indica o scădere de ph chiar dacă această persoană consumă o alimetaţie alcalină. Pentru a amortiza emoţiile producătoare de acid clientul va trebui să hiper-alcalinizeze sângele şi apoi ţesuturile pentru a readuce corpul într-un echilibru alcalin. După hiper-alcalinizare, pH-ul din urină va creşte la un nivel de 8-9. Hiper-alcalinizarea este necesară pentru a compensa pentru emoţiile negative generatoare de acid şi pentru a încărca din nou organismul cu sănătate, energie, vitalitate, speranţă, împăcare, armonie.

Am descoperit de-a lungul anilor că atunci când începeţi să vă simţiţi mai bine, începeţi să şi gândiţi mai bine. Iar când gândiţi mai bine, începeţi să acţionaţi mai bine şi să vă meargă mai bine. Nu trebuie deci să vă ţineţi emoţiile sub control strict pentru a slăbi, pentru a vă simţi mai bine, pentru a vindeca o boala serioasă, pentru a avea mai multă energie sau pentru a începe să fiţi fericit şi încărcat spiritual.

Odată cu începerea programului luaţi o decizie conştientă de a încerca să vă descurcaţi mai bine. Iar odată aflaţi pe calea vindecării , acest proces treptat de alcalinizare – veţi începe să observaţi iniţial micile iar apoi marile miracole pH. Veţi începe să vă simţiţti şi să gândiţi mai bine. Iar când începeţi să vă simţiţi şi să gândiţi mai bine – dintr-o dată, uitaţi de depresie şi de tristeţe. Uitaţi că aţi fost nervos. Uitaţi că aţi fost plin de frică. Uitaţi de fapt şi care a fost motivul fricii. De ce? Pentru că vă simţiţi atât de bine. Rescrieţi propria genetică prin emoţii pozitive. Aţi luat guma de şters alcalizatoare şi aţi început să ştergeţi cu ea toate emoţiile negative din trecut.

Cu ajutorul Programului „Miracolul Ph” emoţiile şi energia vor fi în sfârşit sub controlul dumneavoastră. Veţi deveni stăpânitorul minţii, corpului şi sufletului dumneavoastră.Veţi avea un stil de viaţă alcalin, plin de energie, fericire şi iubire.

By

Tags: , ,


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.