Rapoarte FDA

FDA recunoaste, in cele din urma, ca in carnea de pui se gaseste si arsenicul-substanta ce cauzeaza cancerul

ianuarie 26, 2012   ·   0 Comments

Dupa ani de mascare a problemei, in speranta ca nimeni nu va observa, FDA a recunoscut in cele din urma despre carnea de pui vanduta in Statele Unite ale Americii ca aceasta contine arsenic, o substanta chimica cauzatoare de cancer, despre se stie ca este si fatala in doze mari. Dar adevarata poveste interesanta se refera la provenienta acestui arsenic: este adaugat in hrana pentru pui in mod intentionat!

Chiar si mai rau, FDA spune ca proprii sai cercetari arata ca arsenicul adaugat la hrana pentru pui sfarseste in carnea acestora, care este consumata de oameni. Deci, in ultimii 60 de ani, consumatorii americani ce mananca pui conventional au  inghit arsenic, o substanta chimica cunoscuta drept cauzatoare de cancer.

(Http://www.phillyburbs.com/news/loc …)

Pana la aparitia acestui nou studiu, atat industria pasarilor cat si FDA-ul au negat faptul ca arsenicul din hrana puilor ajunge in carnea lor. Fantasmagorica scuza ce ni s-a servit tim de 60 de ani a fost ca “arsenicul este eliminat de pui in fecale.” Nu exista nici o baza stiintifica pentru a face o astfel de afirmatie … este doar ceea ce industria cresterii pasarilor a dorit sa creada toata lumea.

Dar acum dovezile sunt incontestabile, incat producatorul de furaje pentru pui, cunoscute sub numele de Roxarsone, a decis sa retraga produsul de pe rafturi . Si care este numele acestui producator care punea arsenic in hrana pentru pui toti acesti ani? Pfizer, desigur – aceeasi firma care produce vaccinuri care contin adjuvanti chimic care sunt injectati in copii.
Tehnic vorbind, firma care produce hrana pentru pui numita Roxarsone este o filiala a Pfizer, numita Alpharma LLC. Chiar daca Alpharma a fost acum de acord sa scoata acest produs alimentar “imbogatit” cu substanta toxica de pe rafturi in Statele Unite, firma spune ca nu va elimina neaparat toxina din produsele alimentare din alte tari, cu exceptia cazului in care este fortata de catre autoritatile de reglementare sa faca acest lucru. AP a raportat ca:

„Scott Brown, de la divizia Pfizer pentru cercetare si dezvoltare in medicina veterinara si sanatate animala, a spus ca firma vinde ingredientul si in alte cateva tari. El a spus ca Pfizer se adreseaza autoritatilor de reglementare din aceste tari si va decide daca sa-l vanda in mod individual. „(Http://www.usatoday.com/money/indus …)

Arsenic? Manancati mai mult!

Chiar cand produsul continand arsenic este scos de pe rafturi, FDA continua campania de negare, sustinand ca arsenicul din puii de gaina este la un nivel scazut, care se incadreaza inca in conditiile de siguranta in consum. Acest lucru ste sustinut in acelasi timp in care FDA spune ca arsenicul este o substanta cancerigenă, ceea ce inseamna ca duce la cresterea riscului de apatitie a cancerului.

Cu alte cuvinte, consumati in continuare otrava, intrucat este in cantitati sigure… Asta este FDA-ul: omoara americanii cu fiecare masa consumata, protejand in acelasi timp profiturile acelor companii care ne otravesc cu ingredientele lor  mortale.

Si inca un detaliu cev-ar putea deranja, pe care nu l-ati stiut pana acum, despre hamburgeri si carnea de vita conventionala: paiele folosite pentru pui, la cuibarit, si care sunt pline de excremente cu arsenic, reprezinta hrana pentru vacile din fermele mari. Prin urmare, arsenicul eliminat de pui se consuma si se concentreaza in tesuturile vacilor, a caror carne este apoi folosita la hamburgerul consumat de catre masele nestiutoare, care nu stiu ca mananca excremente de pui la mana a doua.
sursa

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.