Afectiunile parului, unghiilor si ale pielii

Beneficiile cremei cu uree

februarie 12, 2012   ·   0 Comments

Problemele pielii picioarelor pot aparea la orice varsta. Fie ca se datoreaza incaltamintei nepotrivite, mediului de lucru sau unor boli precum psoriazisul, diabetul, sau dermatita, pielea picioarelor este in realitate foarte vulnerabila. Intrebarile cele mai frecvente sunt legate de calozitati, piele uscata si crapata care produce prurit intens si de infectiile bacteriene sau micotice.

Un program de ingrijire zilnica a picioarelor ar trebui urmat cu strictete, pentru a preveni acest gen de probleme, dar si pentru a le trata pe cele existente.
Cea mai buna crema pentru picioare ar trebui sa contina vitamine, extracte naturale de plante si desigur, uree.
De ce este ureea atat de importanta si de deosebita?Crema bazata pe uree este remediul principal pentru ingrijirea pielii. De fapt, ureea este un compus natural care se gaseste in organismul uman in fiecare celula sanatoasa. Mai multe studii clinice au dovedit ca aceasta are proprietati anti-microbiene si anti-micotice extraordinare care asigura vindecarea rapida a pielii uscate si crapate cu iritatii, a arsurilor si mancarimilor, avand efect deosebit si in psoriazis, eczema sau acnee.Ureea se gaseste in mod natural in stratul superficial al pielii(epiderm) si joaca un rol vital in mentinerea hidratatrii si supletii pielii. Ureea este prezenta in pielea sanatoasa, dar atunci cand pielea este uscata sau afectata de psoriazis sau eczema, nivelul de uree scade dramatic si ca urmare scade capacitatea de legare a apei si hidratarea adecvata se pierde. Aceasta duce la o piele dura, cu ragade (crapaturi), scuame, mancarime si iritatie.
In combinatie cu alti compusi naturali si ingrediente antioxidante si emoliente, o crema buna cu uree are capacitatea sa atraga apa din exterior spre celule si le determina pe aceastea sa retina apa in interior, refacand hidratarea normala a pielii.
Eu recomand creama cu uree si plante BIO Krauter de la Life Care bazata doar pe ingrediente provenite din medii controlate biologic atat pentru tratarea pielii uscate, inestetice, cat si pentru mentinerea sanatatii zilnice a picioarelor.

Sandru Gabriela

Medic rezident dermatovenerologie

SURSA

PENTRU A  CUMPARA PRODUSE LIFE CARE TE POTI INREGISTRA PE SITE-UL http://www.life-care.com

cod sponsor 951647 STENACU GABRIELA

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.