Afectiuni osteoarticulare si musculare

Lupta eficient impotriva reumatismului

februarie 12, 2012   ·   0 Comments

Medicul iti recomanda

Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, afectiunile reumatismale reprezinta cea mai frecventa boala la populatia adulta. Aproape jumatate din adulti prezinta simptome osteo-articulare sau anomalii musculo–scheletale, iar o parte dintre acestia se confrunta din aceasta cauza cu un grad de handicap motor.
Reumatismul nu este o boala in sine, caci nu orice reumatism e numai „reumatism”, nu orice inflamatie articulara e pur si simplu o ” inflamatie articulara”, si nu orice boala a tesutului conjunctiv e doar o afectare a tesutului „conjunctiv”. Este vorba de o notiune foarte vasta care cuprinde peste 200 de boli reumatice, caracteristica comuna a acestora fiind interesarea aparatului locomotor si a tesutului conjunctiv.
Unele afectiuni reumatismale sunt rare, dar altele – ca de exemplu artroza si artrita reumatoida – sunt foarte des intalnite si foarte suparatoare, datorita durerii si limitarii mobilitatii, avand un impact negativ asupra calitatii vietii pacientului. Tocmai din aceste considerente sa ne oprim asupra lor, sa incercam sa le intelegem pentru a putea preveni agravarea situatiei.
Ce este artroza? Artroza este o afectiune reumatica degenerativa cronica, in care cartilagiul se deterioreaza treptat, devine mai subtire, rugos si poate suferi fisuri. Acest proces poate avea loc la nivelul tuturor articulatiilor dar este intalnit cu precadere la nivelul articulatiilor gatului, spatelui, genunchilor, soldurilor. Diminuarea cartilagiului si latirea extremitatilor osoase pot duce la deformarea articulatiei si compromiterea mobilitatii articulatiei. Apare tensiune intra-articulara si ulterior inflamatie. Mucoasa din interior (sinoviala) se ingroasa, acumuleaza mai mult lichid, determinand durere, senzatie de caldura locala si edematiere (umflare). Aceste modificari inflamatorii apartin artrozei; nu inseamna ca e vorba de artrita reumatoida.
Artrita reumatoida si artroza sunt boli diferite. Artrita reumatoida (poliartrita reumatoida) este o afectiune autoimuna (sistemul imun produce anticorpi impotriva propriilor tesuturi), caracterizata prin inflamatia cronica a articulatiilor si tesuturilor adiacente. Afecteaza cu precadere articulatiile periferice ale mainilor si picioarelor in mod simetric. Boala este progresiva, cu distrugerea structurilor articulare (in stadiile finale aparand anchiloza), insotita de obicei de simptome sistemice. Dincolo de orice explicatie medicala, artrita inseamna durere, umflaturi ale articulatiilor si rigiditate in miscare.
Nu exista un tratament care sa vindece artrita reumatoida sau artroza, dar cu ajutorul unui tratament adecvat, a unor masuri de protejare a articulatiilor si a modificarii stilului de viata, bolnavii pot incetini evolutia bolii si pot duce o viata lunga si activa.
Durerile sunt adeseori atat de sacaitoare si de intense, incat sunteti tentati sa luati medicamente cu pumnul pentru a scapa de ele. Oare chiar nu exista o alta solutie? Acum Life Care va ofera remedii naturale care diminua durerea si reduc inflamatia. De ce sa recurgeti la analgezice si antiinflamatoare orale, care pot avea efecte negative asupra tubului digestiv si functiei renale, cand puteti opta pentru o metoda naturala de combatere a durerii locale, lipsita de efectele secundare ale medicamentelor clasice.
Acum puteti spune STOP durerilor reumatice folosid gelul „Puterea Ursului” de la BIO Krauter. Actiunea sa este resimtita imediat, fiind cel mai puternic gel antireumatic. Secretul acestui produs consta in continutul bogat in extracte din plante cu efecte terapeutice precum: frunza de vita de vie, eucalipt, menta, castan, roinita, musetel, coada soricelului etc. Combinatia perfecta de astfel de substante confera acestui gel atat proprietati antireumatice cat si antiinflamatorii. Astfel extractele de menta, eucalipt, ginseng, hamei si vasc combat si atenueaza durerile reumatismale, calmand si reducand inflamatia. In plus, valeriana ii confera o puternica actiune antispastica musculara. Extractul de castane tonifica si reface filmul hidroliptic al pielii. Frunza de vita de vie stimuleaza circulatia periferica, eliminand senzatia de picioare grele, obosite. Datorita proprietatilor minunate a extractelor din plante, acest gel asigura o excelenta penetrare, avand o buna toleranta locala putand fi utilizat si de catre persoanele cu pielea foarte sensibila.
Mai mult decat atat, BIO Krauter va pune la dispozitie si gelul antiinflamator „Gheara dracului” care ajuta la combaterea durerilor si stimularea circulatiei. Prin continutul de eucalipt (cu efect racoritor), camfor (efect antiinflamator, antinevralgic si de stimulare a circulatiei), ginseng (tonic general, energizant), lemongrass (cu efect antifungic, antiseptic), si rozmarin (stimulator al circulatiei periferice) este un remediu important in bolile reumatice de natura inflamatorie si nu numai. Gelul „Gheara dracului” datorita propritatilor sale antiinflamatorii este recomandat in cazul tuturor afectiunilor care provoaca durere locala (luxatii, tendinite, bursite, intinderi musculare, etc), reducand inflamatia, calmand durerile si oferind in acelasi timp o senzatie placuta de racoare si relaxare.
Si pentru ca Life Care stie intotdeauna de ce au nevoie articulatiile noastre, ne ofera in plus suplimentul alimentar BIO pentru articulatii, de la Life Impulse, care prin continutul bogat in Condroitina, Glucozamina,Vitamina C, Zinc si complex de vitamine B, imbunatateste mobilitatea articulatiilor, protejeaza impotriva deteriorarii cartilagiilor si prin acestea este un adjuvant esential in tratarea bolilor reumatice.
Glucozamina si condroitina sunt parte integranta a cartilagiului normal. Glucozamina este o proteina sintetizata in cartilagii, in tesutul interstitial si in fluidul intrarticular. Ea stimuleaza condrocitele (celulele cartilagiului) sa produca matrice sanatoasa (colagen si proteoglicani). Dar o data cu inaintarea in varsta scade si productia de glucozamina. Condroitin sulfatul este de asemenea, o componenta majora a cartilagiilor, formand matricea pe care este fundamentat colagenul (proteina esentiala din structura ligamentelor si tendoanelor). Studiile au demonstrat ca glucozamina si condroitinul actioneaza mai bine impreuna decat separat. Vitamina C si zincul au rol important in formarea colagenului, participand la refacerea si mentinerea cartilagiilor si oaselor. In plus vitamina C este un antioxidant puternic, actionand benefic in diferite inflamatii.
Suplimentul alimentar BIO pentru articulatii Life Impulse, este un produs usor de asimilat de catre organism. Prin continutul sau de substante care actioneaza sinergic, mentine sanatatea cartilagiilor si articulatiilor, fortificandu-le.
In concluzie daca suferiti de boli reumatice si va confruntati cu dureri, rigiditate musculara si limitarea mobilitatii, incercati produsele de la BIO Krauter si suplimentul alimentar BIO pentru articulatii Life Impulse.
Gelurile inspirate din natura, “Puterea Ursului” si “Gheara Dracului” precum si suplimentul alimentar BIO pentru articulatii Life Impulse, sunt extrem de benefice in tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si de natura inflamatorie, si inlatura durerile si disconfortul cauzate de acestea.
Luptati eficient impotriva reumatismului cu produsele BIO de la Life Care.

Dr. Camelia Skopecz

Medic Independent

Rezident Alergologie si Imunologie Clinica

SURSA

PENTRU A  CUMPARA PRODUSE LIFE CARE TE POTI INREGISTRA PE SITE-UL http://www.life-care.com

cod sponsor 951647 STENACU GABRIELA

By

Tags: , , , ,


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.