De la lume adunate

Compania PEPSI a declarat ca foloseste celulele COPIILOR AVORTATI pentru bauturile produse

martie 10, 2012   ·   0 Comments

Doxologia: Boicot împotriva băuturilor care conţin substanţe din fetuşi umani
Comisia pentru Securitate şi Schimb (SEC) aparţinând Preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a catalogat folosirea celulelor din foetuşii avortaţi în băuturile Pepsi, ca fiind „afaceri normale”. Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit Pepsi Next, în următoarele săptămâni, a declarat că foloseşte fetuşi avortaţi pentru a întări savoarea şi aroma băuturilor sale.
Această recunoaştere a stârnit valuri de indignare printre americani, sute de organizaţii începând o campanie de boicot al produselor Pepsi. Comisia prezidenţială pentru Securitate şi Schimb a declarat că această politică este firească şi face parte din „afacerile normale” (ordinary business).
Într-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea rămăşiţelor fetuşilor avortaţi din clinicile americane de avorturi pentru cercetări şi pentru dezvoltarea unei substanţe care întăreşte aroma băuturilor Pepsi. Agenţiile umanitare, creştine sau de apărare a valorilor umane au ripostat catalogând această decizie ca o legalizare a canibalismului în Statele Unite.
Scrisoarea semnată de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisă companiei şi în ea se aprobă folosirea rămăşiţelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Aceşti doi termeni permit deja folosirea pe scară largă a substanţelor din cadavrele de copii avortaţi pentru fabricarea băuturilor răcoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv a organizaţiei Children of God for Life (Copiii lui Dumnezeu pentru Viaţă), organizaţia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi şi Senomyx în folosirea fetuşilor avortaţi, a spus că a fost „îngrozită şi dezgustată de apatia şi nesimţirea companiei Pepsi şi a comisiei prezidenţiale a lui Obama”.
Sute de organizaţii din Statele Unite au chemat cetăţenii americani, în special creştini, să boicoteze total produsele Pepsi. Folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru băuturi nu trebuie să devină o rutină pentru Pepsi.
Senatorul de Oklahoma,  Ralph Shortey a propus o lege prin care produsele fetale să fie interzise în orice activitate care produce profit.
Boicotul băuturillor de acest fel s-a extins deja în Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irlanda, Scoţia, Spania, Portugalia, Australia şi New Zeelandă.
Traducerea şi adaptarea:
Pr. Ioan Valentin Istrati
Mitropolia Moldovei si Bucovinei

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.