Afectiuni ale aparatului digestiv

Cum iti este afectat ficatul de mesele copioase ?

martie 16, 2012   ·   0 Comments

Sarbatorile de iarna au trecut, dar urmele lor asupra sanatatii noastre pot ramane mult timp. Alimentele bogate in grasimi sau cele picante, bauturile acidulate si cele spirtoase dau „mari batai de cap” ficatului nostru. Acesta este cel mai afectat organ, din cauza rolului sau de a filtra substantele toxice din sange, purificand zilnic aproximativ 2.000 de litri, de 400 de ori cantitatea totala a sangelui din organism. Prin formula sa complexa, pe baza de Silimarina, N-Acetil-Cisteina, Glutation, Vitamina C si Seleniu, produsul natural Total Cleanse™ Liver  ajuta la detoxifierea si protectia totala a ficatului.

1.    Cum functioneaza ficatul nostru
Ficatul este cel mai mare organ intern, cu peste 500 de functii esentiale pentru organism. El ajuta la detoxifierea si curatarea intregului sistem, prelucrarea medicamentelor, alcoolului si alimentelor. De asemenea, ficatul este responsabil pentru secretia enzimelor si proteinelor care asigura la echilibrarea nivelului hormonal din organism.
Rezistenta ficatului la diferite forme de agresiune difera in functie de sex. Astfel la femei, ficatul incepe sa cedeze de la cantitati de alcool de 2 sau chiar de 3 ori mai mici decat in cazul celor consumate de barbati.

2.    Simptome ale unui „ficat obosit”
Senzatia de oboseala acuta, indigestiile, durerile abdominale si icterul sunt primele semne ale unui „ficat obosit”. Unele afectiuni hepatice, cum sunt hepatitele, sunt insotite de senzatii de greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare si chiar febra.
Mai des intalnita de sarbatori, dischinezia biliara este o afectiune a veziculei biliare, cauzata in special de consumul in exces al alcoolului si al unor alimente bogate in grasimi animale. In mod normal, vezicula biliara este cea care inmagazineaza bila eliberata de ficat si o transporta pana in intestinul subtire, acolo unde contribuie la descompunerea grasimilor alimentare. Atunci cand ficatul si vezicula biliara nu functioneaza la parametri optimi, in intestinul subtire nu sunt suficiente cantitati de bila pentru a se realiza procesul de digestie. Ca urmare a acestei afectiuni, putem resimti, in aproximativ 40 de minute de la consumul unor alimente grase, crampe puternice, senzatii de greata si varsaturi. Sunt insa si persoane care nu prezinta simptome, de cele mai multe ori acestea ajungand sa se prezinte la medici si specialisti, abia in situatiile de maxima urgenta.

3.    Cum te poate ajuta produsul natural Total Cleanse™ Liver
Prin formula sa complexa pe baza de Silimarina, N-Acetil-Cisteina, Glutation, Vitamina C si Seleniu, Total Cleanse™ Liver ajuta la detoxifierea si la protejarea ficatului. Acest produs natural este recomandat ca adjuvant in terapiile complementare ale hepatitelor cronice, colestazei, steatozei hepatice, litiazei biliare si a altor afectiuni hepatice.
Total Cleanse™ Liver ajuta la reglarea ratei de distrugere hepatice a globulelor rosii, la reglarea sintezei ureei, a acidului uric si a albuminei. De asemenea, contribuie la echilibrarea nivelului bilirubinei, a colesterolului hepatic si biliar si la imbunatatirea digestiei prin efect coleretic.

Total Cleanse™ Liver face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Total Cleanse™ Liver este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a informatiilor de pe ambalaj.

SURSA

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.