Afectiunile reumatice

MSM cel mai bun antiinflamaor pentru dureri

martie 16, 2012   ·   0 Comments

Afectiunile osoase si articulare iti pot afecta sanatatea pe termen lung prin alterarea cartilajului, scaderea densitatii osoase, atrofierea musculaturii si ingreunarea circulatiei sanguine. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ 10 milioane de romani sufera de afectiuni ale sistemului osteo-articular, cele mai frecevente fiind artroza, artrita, spondiloza si osteoporoza   >>>

Cele mai raspandite afectiuni osteo-articulare la romani

Stilul modern de viata isi pune deseori amprenta asupra afectiunilor pe care le resimtim, spondiloza si artroza fiind doua tipuri de reumatisme degenerative cu o larga raspandire in prezent.

Spondiloza apare ca urmare a uzurii discurilor intervertebrale si determina o alterare biochimica a cartilajelor articulare la acest nivel. Pe masura ce afectiunea progreseaza, inflamatiile si durerile se extind, generand atrofie musculara locala, tulburari respiratorii si chiar tulburari ale circulatiei sanguine.
Spre deosebire de spondiloza, artroza este o forma de reumatism degenerativ care altereaza functionarea normala a articulatiilor membrelor inferioare si superioare. Atat spondiloza cat si artroza se instaleaza treptat, fiind cauzate mai ales de lipsa actiunilor preventive de reducere a uzurii cartilajelor.
Pe de alta parte, loviturile puternice, accidentele in sporturile de performanta si inaintarea in varsta pot conduce la aparitia artritei. Deformarea oaselor si diminuarea flexibilitatii sunt doar cateva dintre efectele neplacute ale acesteia.
Osteoporoza este o afectiune care se instaleaza in timp si conduce la pierderea densitatii si a rezistentei structurii osoase. Este cauzata de un dezechilibru al metabolismului osos care consta in deficitul de minerale si saruri din compozitia oaselor. Astfel, riscul de fracturi, traumatisme osoase si deformare a coloanei vertebrale creste.

Si in cazul afectiunilor osteo-articulare natura ne pune la dispozitie remedii de nepretuit. Iti recomandam MSM, remediu 100% natural, cu o concentratie optima de substante active care actioneaza sinergic si reduc inflamatiile si durerile osteo-articulare. Formula sa complexa, pe baza de MSM, Gheara diavolului, Curcumina, Boswellia si Gheara matei reprezinta cea mai eficienta solutie naturala impotriva afectiunilor osteo-articulare. MSM ajuta la reducerea inflamatiilor si a durerilor osteo-articulare, creste mobilitatea articulara si protejeaza oasele, tendoanele si ligamentele. Un flacon contine 90 de capsule si ajunge pana la 45 de zile de administrare.

MSM face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.

poti comanda acest produs pe www.farmacie-natruista.ro

SURSA

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.