Ce spun cercetatorii

Argintul coloidal

septembrie 4, 2012   ·   0 Comments

Argintul coloidal – întrebari si raspunsuri
Dr. Robert Becker

Ce este acesta? Argintul coloidal este o substanta pura complet naturala constând din conglomerate submicroscopice de argint, aflate în suspensie în apa pura ionizata datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule.
Ce face acesta? Argintul coloidal este un antibiotic puternic si natural. Este forma cea mai folositoare si cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pâna acum. S-a descoperit ca este atât un remediu, cât si o metoda de prevenire a racelii, gripei, tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor, în special stafilococilor si streptococilor, care sunt adesea prezenti în starile de boala. S-a raportat faptul ca reduce rapid inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene (datorate microbilor) si pentru a fi ajutat în procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar aducând mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine în corp. Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de boli fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic.
Argint în corp? Noi obtinem argintul, ca de altfel toate mineralele, prin hrana pe care o consumam. Acesta provine direct din solul natural. Solul este bogat în organisme vii. Aceste organisme descompun solul, astfel ca plantele primesc minerale într-o forma asimilabila lor. Prin urmare, noi obtinem argint în mod natural din mineralele prezente în plantele cultivate prin metode naturale. Daca noi consumam plante care au fost cultivate cu ajutorul fertilizatorilor chimici, ca majoritatea plantelor cultivate în zilele noastre, fara organisme în sol care sa ajute planta în furnizarea hranei, noi nu obtinem cantitatea de vitamine si minerale care exista în mod normal în plantele cultivate prin metode naturale, generându-se astfel diferite deficiente. Pe masura ce tesuturile corpului îmbatrânesc sau daca noi nu suntem capabili sa asimilam argintul din anumite motive, apare o deficienta de argint si un sistem imunitar slabit, care pot duce la aparitia cancerului si a altor boli. Unii oameni de stiinta suspecteaza deficienta de argint ca fiind unul din cauzele principale ale cancerului si a cresterii accelerate a ratei de cancer în zilele noastre. Dr. Robert Becker a observat o strânsa corelatie între nivelele scazute ale argintului si boala. Oamenii care au prezentat nivele scazute de argint au fost adesea bolnavi, au avut de nenumarate ori raceala, gripa, febra si alte boli. El a afirmat ca o deficienta în argint constituie cauza functionarii improprii a sistemului imunitar. A descoperit faptul ca argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate.

De ce argintul? Argintul a adus beneficii pentru sanatatea omenirii timp de mii de ani. În Grecia si Roma antica, oamenii foloseau recipiente de argint pentru a pastra lichidele proaspete. Colonistii americani care strabateau Vestul puneau adesea un dolar de argint în lapte pentru a-i întârzia fermentarea (alterarea). La începutul secolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac, iar o practica comuna era sa puna câteva picaturi de solutie de argint în ochii nou nascutilor pentru a distruge bacteriile care provoaca orbirea. Un compus al argintului cunoscut sub numele de sulfadiazina de argint a fost folosit în 70% din maternitatile din SUA. El mai ajuta si la stoparea virusului herpesului. Observatie: nu argintul este nociv în plombele dentare, ci mercurul, care este o otrava mortala.
Care este istoria argintului coloidal? Argintul coloidal continua sa fie indicat permanent în rapoartele medicale. A fost folosit pe scara larga în urma cu 60-70 când, printre alte motive, costul acestuia a devenit deosebit de ridicat – o uncie costa cca. 100$ din 1930. Argintul coloidal este o îmbunatatire a unui produs mai vechi, mai brut, care a fost folosit în prima decada a anilor 1900. Acum el este produs la o calitate mult îmbunatatita si la un pret mult mai accesibil.
Care sunt caracteristicile cheie ale acestuia? Argintul coloidal nu este toxic, si nu s-au semnalat pâna în prezent efecte secundare. Nu s-a semnalat intoleranta la acesta, si nici o cantitate care sa duca la supradozaj. Argintul coloidal nu este nociv pentru ficat, rinichi, alte organe sau zone ale corpului. Nu prezinta nici un pericol pentru femeile însarcinate si cele care alapteaza, ci chiar ajuta la dezvoltarea si la starea de sanatate a fatului si, de asemenea, usureaza nasterea si recuperarea dupa nastere. Argintul coloidal este inodor, fara gust, nu este iritabil, nu vatameaza ochii, nu contine radicali liberi, nu dauneaza enzimelor umane si nu prezinta reactii la medicamentatie. El îmbunatateste digestia, regenereaza rapid celulele si tesuturile vatamate, ajuta la prevenirea racelii, gripei si a tuturor bolilor datorate microbilor.
A fost testat medical? Da! Argintul coloidal a fost testat cu succes în laboratoarele medicale UCLA, în care a distrus orice virus pe care a fost testat.
Ce parere are Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor? În acord cu aceasta, argintul coloidal poate continua sa fie produs si folosit asa cum s-a intentionat initial. Argintul coloidal depaseste standardele Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor (scrisoarea din 13 sep 1991 scrisa de ofiterul Sigurantei Consumatorului, Harold Davies, Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor). Administratia Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor nu a impus nici o jurisdictie asupra vreunui element mineral pur.
Si ce se poate spune despre argintul coloidal în SIDA? Deoarece în SIDA în stare activa, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricarui tip de boli (a tot felul de boli), argintul coloidal este un medicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorita efectului sau antibiotic pe scara larga. Un cercetator al Universitatii Brigham Young a trimis argintul coloidal la doua laboratoare diferite, printre care si centrul medical UCLA, care au raspuns „Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat în laborator”. În acord cu regulile Administratiei Statelor Unite a alimentatiei si medicamentelor, argintul coloidal nu poate fi folosit în tratarea contra virusului HIV, însa poate fi folosit ca antibiotic împotriva tuturor bolilor contractate în faza activa a SIDEI.
P.S. În America exista actualmente multe societati care vând argint coloidal, precum si aparate de obtinere a acestuia.

sursa

By


Readers Comments (0)

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.