Afectiuni ale aparatului digestiv » De la lume adunate

Emotiile pot cauza aciditate in organism

septembrie 20, 2012   ·   0 Comments

1) Emotiile negative pot influenta pH-ul corpului? Afecteaza starea noastra de sanatate?

Dr. Robert Young:

Teoria mea ca exista o singura boala, nu ia in considerare numai efectul alimentatiei asupra fiziologiei ci si impactul psihic asupra fiziologiei.
O stare mentala negativa poate crea mai multa aciditate metabolica decat alimentele pe care le consumi. De fapt poti sa creea aciditate metabolica de 2-3 ori mai mult prin gandurile tale, prin starea ta mentala, decat din consumul de lactate sau proteine animale. Gandurile si cuvintele tale devin foarte importante si pot sa-ti afecteze fiziologia intr-un mod negativ sau pozitiv.

Modalitatea prin care gandurile tale devin biologie este urmatoarea:
Orice gand necesita o anumita energie cerebrala pentru a se forma. In producerea unui gand se foloseste energie, care consumata va produce la randul ei deseuri biologice acide. Daca acizii metabolici rezultati din ganduri nu sunt eliminati corespunzator prin cele 4 canale de eliminare (urina, transpiratie, respiratie, defecatie) atunci acesti acizi ajung in tesuturile adipoase si conjunctive.
Efectele sunt aparitia unor simptome si afectiuni precum:
lupus, fibromialgie, artrita, dureri musculare, oboseala, obezitate, cancer de san, cancer de prostata, indigestie, reflux acid, arsuri, infarct si lista poate continua.
De exemplu sa spunem ca suferi de tristete sau depresie, astfel in mintea ta aceasta va aparea ca o experienta negativa. Sa spunem ca te gandesti in mod constant la aceasta, este tot timpul in mintea ta, si esti ingrijorat de modul in care gandesti. Ai putea spune ca te implici emotional.
Emotiile sunt energie in miscare. Cand vezi persoane care sunt emotionale, inseamna ca se afla intr-o stare energetica, fie pozitiva, fie negativa. Acestea produc acizi metabolici la un nivel ridicat. Nivelul de acizi rezultati este mai mare decat la cineva care face exercitii fizice.
Deci gandurile tale devin biologie sau aciditate care te fac bolnav, obosit si obez. Cand incepi sa produci acizi prin gandurile tale activezi sistemul de neutralizare alcalina. Daca acesti acizi nu sunt neutralizati si/sau eliminati, pot crea probleme serioase de sanatate.
Emotiile pozitive precum iubirea, pacea, speranta, increderea, credinta si iertarea pot alcaliniza sangele si tesuturile.
Emotiile negative de furie, resentiment si frica sunt cele mai puternice si mai acidifiante dintre toate emotiile.incat chiar daca esti pe o alimentatie alcalina, depasirea problemelor grave de sanatate, este practic imposibila.
Astfel, te-ai putea gandi: programul Miracolul pH, nu functioneaza? Sau ce nu am facut bine? De ce totusi ma simt asa? Mananc cum trebuie? Beau apa care(cata) trebuie? Unde este starea de sanatate si energie pe care o caut? Care este motivul? De fapt esti consumat de gandirea ta negativa acida.
Oamenii au crize mentale, nu crize cardiace. Exista studii stiintifice publicate, care arata ca peste 80% din crizele cardiace sunt declansate de emotii. De fapt oamenii nu mor de crize cardiace ci de “atacuri de ganduri’’( emotii negative).

2) Este corect sa afirmam ca emotiile negative afecteaza starea noastra emotionala si procesul de vindecare? Daca o persoana coplesita de emotii negative, poate sa se refaca dintr-o boala degenerativa precum bolile cardiovasculare, cancer?
Dr. Robert Young:
Cand te afli intr-o stare emotionala negativa e aproape imposibil sa-ti vindeci o boala degenerativa grava.
Insa iti voi spune asta: daca te angajezi sa schimbi si sa incepi acest proces de vindecare, chiar daca nu esti complet lipsit de frica, furie, depresie vei incepe sa te alcalinizezi si sa aduci mai multa viata si energie in organismul tau.
Cand incepi sa te simti mai bine, stii ce se intampla? Incepi sa gandesti mai bine (limpede) , sa te simti mai bine sa faci mai mult. Deci nu e nevoie sa ai emotiile sub control pentru a incepe sa te simti mai bine, sa pierzi in greutate, deoarece cand incepi programul Miracolul pH iei o decizie constienta, de a incerca sa fii mai bine. Cand incepi sa te simti si sa gandesti mai bine, dintr-odata uiti ca esti depresiv, furios, fricos etc. Emotiile tale sau energia in miscare sunt in final sub control. Esti stapanul mintii si al corpului tau deoarece ai un stil de viata si alimentatie alcaline.

3) Daca o persoana care are o alimentatie 100% alcalina si inca este coplesita de emotii negative poate sa-si mentina alcalinitatea fluidelor corpului? Pot aceste emotii sa neutralizeze o dieta 100% alcalina?
Dr. Robert Young:
Daca ai o alimentatie alcalina si esti coplesit de emotii negative, atunci slava Domnului ca mananci alcalin, caci altfel ai fi mort demult…
Emotiile tale acide te ucid, dar dieta alcalina este solutia pentru o sanatate fizica si mentala. Poti trai fara alimente timp de 40 de zile sau mai mult, fara apa 4 zile sau mai mult, fara aer in jur de 4 minute dar nu poti trai fara speranta mai mult de o secunda.
Dupa cum vezi speranta este cheia, si de fapt asta face programul Miracolul pH. Acest program iti da speranta de care ai nevoie, sa respiri mai bine, sa incepi sa bei apa care trebuie (alcalina) , sa incepi sa mananci alimentele potrivite, dar inainte de toate sa inveti sa gandesti altfel. Acestea toate conduc la o stare de sanatate de care ai nevoie ca sa traiesti o vata normala.

4) Sunt mai acidifiante emotiile decat alimentele?
Dr. Robert Young:
Absolut!!! Dupa cum am mentionat mai inainte, emotiile tale sunt energie in miscare. Cand consumi energie, produci deseuri biologice numiti acizi.
Cand am un pacient care e intr-o stare emotionala negativa, formatoare de acid, toate fluidele corpului inclusiv sangele vor avea un pH in scadere, chiar daca persoana este pe o dieta alcalina.
Pentru a neutraliza aceasta stare pacientul trebuie sa se hiperalcalinizeze. Astfel pH urinar va creste pana la 8-9. Hiperalcalinizarea este necesara pentru a compensa aciditatea produsa de emotiile negative pentru a reveni la o stare de sanatate, energie, vitalitate, speranta, pace, armonie si iubire

5) Emotiile negative pot cauza cancer?
Dr. Robert Young:
Absolut! Am mai spus ca boala canceroasa inseamna acid.
Cand experimentezi emotii negative precum: furie, razbunare, ura, tristete sau depresie de fapt creezi aciditate metabolica care poate cauza orice conditie canceroasa in organism. Daca acesti acizi nu sunt eliminati prin urina, transpiratie, defecatie sau respiratie, sunt depozitati in tesuturi. Excesul de acid din tesuturi reprezinta o conditie precanceroasa.
Companiile farmaceutice creeaza medicamente care pot da iluzia ca ne simtim mai bine dar nu rezolva problema aciditatii metabolice rezultate din emotiile negative. Asta va duce la mai multa durere fizica si emotionala.
Modul de viata alcalin are efect de calmare mentala si emotionala. Cu cat ai mai putin stres (pe care il generezi prin modele de gandire gresita), cu atat ai mai putin acid, iar mai putin acid inseamna ca esti mai rezistent la boli.

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.