Despre ciuperci

Ciuperca Agaricus Blazei are o lungă istorie

iulie 6, 2013   ·   0 Comments

Ciuperca Agaricus Blazei are o lungă istorie ca o ciupercă medicament în său natal Brazilia, iar astăzi popularitatea sa sa răspândit în întreaga lume. Oamenii de stiinta continua sa studieze beneficiile acestei ciuperci are de oferit, și într-un studiu dublu orb clinic, cercetatorii au testat ciuperci Agaricus Blazei Murill în combinație cu metformim și glaclazide pentru a vedea efectul acesteia asupra rezistentei la insulina in diabetul de tip 2.

Dublu orb studii clinice

Un studiu clinic a fost efectuat pe 536 de diabetici inregistrati pentru a testa eficienta de Agaricus Blazei Murill cu metformim și gliclazidă la rezistenta la insulina. Studiul a fost un studiu controlat cu placebo, în care unii participanți au primit un placebo, iar altele blazei Agaricus cu metformim și gliclazida. Toti participantii au fost diagnosticati cu diabet de tip 2 pentru mai mult de un an. Printr-un proces de selecție aleatorie, unii participanți au primit Agaricus Blazei supliment extras și alții au primit un placebo (celuloză) timp de 12 saptamani. Studiul a fost dublu-orb, ceea ce înseamnă nici participantii, nici celor care administrează proces cunoscut care a primit extract de Agaricus Blazei sau care a fost luat placebo.

Imbunatateste rezistenta la insulina la diabetici de tip 2

Pentru a masura rezultatele, a fost folosită o evaluare modelul homeostatic de rezistenta la insulina (HOMA-IR). Rezultatele au aratat ca participantii care au primit suplimentul extract prezentate modele homeostaziei semnificativ mai mici de rezistenta la insulina decat cei care au primit placebo. În timp ce aceste rezultate sunt promitatoare, cercetatorii spera sa efectueze viitor

Studiile cu perioade mai lungi de follow-up.

Beneficii suplimentare, inclusiv pierderea în greutate

Într-un rezumat clinic publicat de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center au stat, „rezultatele unui studiu realizat la subiecți umani cu diabet zaharat de tip 2 sugereaza beneficii de extract de Agaricus în îmbunătățirea rezistenta la insulina”, dar ei citează, de asemenea, un studiu pilot care prezinta Agaricus Extractul de ciuperci Blazei poate „reduce greutatea, tesutului adipos din organism, și glicemiei si nivelului de colesterol la persoanele sanatoase.”

Acest lucru este în plus față de multe beneficii de sănătate deja atribuite la această ciupercă medicament, cum ar fi promisiune a demonstrat ca activitatea antitumorala. Cu toate acestea, chiar și cu această veste bună este întotdeauna bun pentru a vorbi cu furnizorul de asistenta medicala despre suplimente pe care le luați sau intenționează să le ia pentru a afla dacă pot exista contraindicatii să ia în considerare.

de Mirela Wagner

sursa

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.