Afectiuni ale aparatului cardiovascular » Afectiuni ale aparatului digestiv » Afectiuni ale sistemului nervos central » Afectiuni osteoarticulare si musculare » Afectiunile aparatului genital » Afectiunile reumatice » Antiimbatranire » Ayurveda » Boli de nutritie » Cancerul - prevenire si tratament

Vitamina C alacalina pentru reglarea ph-ului

septembrie 15, 2014   ·   0 Comments

vitamina C alcalina-ph-AYURVEDA SIBIU-www.farmacie-naturista.ro
Majoritatea alimentelor si bauturilor nesanatoase, produc prea multa aciditate în corp. Dupa o digestie deficitara, hrana se transforma în reziduuri acide, iar corpul le depoziteaza în tesuturi.
Acidoza este cauza majoritatii bolilor la omul modern. Atunci când se instaleaza în tesuturile corporale, apar infectiile, inflamatiile, oboseala, migrenele, reumatismul, osteoporoza, obezitatea, bolile cardio-vasculare si afectiuni cronice diverse cum sunt diabetul zaharat sau cancerul.
Dimineata, când corpul are nevoie cel mai mult de hidratare, bea un pahar de apa cu Vitamina C alcalina. Ajuta la decongestionarea tubului digestiv, sângele devine mai fluid si circulatia mai buna, ajuta la fixarea calciului în oase si stimuleaza imunitatea. Începe ziua cu o bautura alcalina si te vei simti inviorat si plin de energie, fara sa mai ai nevoie de o cafea pentru a te trezi

Ce contine Vitamina C alcalina?
Produsul contine sarea alcalina (de sodiu) a acidului ascorbic, (ascorbatul de sodiu 100%). Nu con?ine al?i aditivi sau alte ingrediente. Este un produs sintetizat din cereale (porumb). Produsul contine sodiu, dar de patru ori mai pu?in decât în sarea de bucatarie (raportat la greutatea moleculara).

Vitamina C alcalina
-Combina efectele benefice de antioxidant cu cel de alcalinizare a tesuturilor.
-Apa alcalina se comporta în organism ca un solvent al toxinelor acide provenite din alimentatie sau din procesele metabolice defectuoase.
-Acizii sunt neutralizati prin tranformarea lor în saruri solubile care sunt usor eliminate.

INDICATII pentru Vitamina C alcalina:
-infectii bacteriene, fungice si virale,
-inflamatii,
-acidoza a tesuturilor,
-previne infectiile gripale
-stari febrile,
-alergii,
-migrene,
-dislipidemii,
-constipatie,
-varice,
-osteoporoza,
-rahitism,
-spasmofilie,
-celulita,
-obezitate,
-guta,
-gastrita hiperacida,
-infectie cu helicobacter pilori,
-calculi renali cu oxalati sau cu urati,
-boli cardio-vasculare,
-hipertensiune arteriala usoara sau tensiune oscilanta,
-nevroze,
-stress,
-stari de sevraj dupa renuntarea la fumat,
-intoxicatii cu metale grele (plombe de amalgam cu mercur),
-cancer,
-tumori,
-imunodeficienta,
-boli autoimune,
-leucemie

Vitamina C alcalina – efecte în combaterea hiperaciditatii metabolice:
In forma sa bazica, vitamina C combina efectele benefice de antioxidant cu cel de alcalinizare a tesuturilor, deoarece formeaza cu apa o solutie alcalina. Vitamina C obisnuita este acida si are gust acrisor. Vitamina C alcalina are un foarte fin gust sarat. Starea de aciditate a tesuturilor este responsabila de o serie de afectiuni si disfunctii ale corpului. Sângele are valori pH de 7,35 pâna la 7,45, este asadar usor bazic. Valorile din urina pot oscila între 4 la oamenii foarte bolnavi si 8 la sugari. Aceasta ultima valoare este semn de sanatate. În general, starea de boala este asociata cu acizii iar starea de sanatate cu bazele.
Când sângele este acid, globulele rosii tind sa formeze conglomerate sau rulouri, sângele devenind mai vâscos, mai putin oxigenat, mai încarcat cu toxine si patrunde mai greu prin vasele capilare subtiri, producând staze circulatorii temporare ceea ce duce în functie de organul afectat la aparitia urmatoarelor afectiuni:
-cele mai frecvente consecinte ale hiperaciditatii sunt inflamatiile dureroase si infectiile
-migrene – când stazele de microcirculatie se produc în creier
-stari de oboseala – când reziduuri acide sunt depozitate în ficat
-hipertensiune arteriala, placi de aterom, infarct sau accident vascular, varice, hemoroizi – aciditate localizata în vasele sanguine
-cârcei, dureri musculare, rupturi musculare – când aciditatea afecteaza musculatura
-osteoporoza, reumatism – când mineralele sunt scoase din oase, datorita hiperaciditatii

ACTIUNI
alcalinizeaza mediul intern al corpului, antiinflamator, depurativ, laxativ usor, imunostimulant, imunomodulator, antiviral, hipolipemiant, antioxidant,
anticancerigen.

ACTIUNI
-antioxidant,
-alcalinizant,
-imunostimulant

ADMINISTRARE
-O lingurita rasa se dizolva în apa si se bea înainte de masa cu 30 de minute. Se poate adauga si putina zeama de lamâie. Nu se combina cu alte alimente sau bauturi.

Doza zilnica recomandata:
-adulti 4-6 g / zi, copii 6-14 ani 2-4 g / zi, copii 2-6 ani 1-2 g / zi. O linguri?a rasa = 5 grame.

Durata curei:
-3-6 luni zilnic, apoi pauza o luna ?i se poate relua tratamentul.

CONTRAINDICATII
Nu prezinta efecte adverse în dozele recomandate. La administrarea orala în doze mai mari decât dozele recomandate, poate apare intoleranta digestiva, deoarece fiind alcalina anihileaza acidul clorhidric din stomac, slabind puterea digestiva. Utilizarea în cantitati peste cele tolerate de stomac sau utilizarea împreuna cu unele alimente greu de digerat poate conduce la indigestie, greata, varsaturi sau diaree.

Sarcina si alaptare:
Produsul este indicat femeilor însarcinate ?i mamelor care alapteaza.

Se pastreaza:
la temperatura mediului ambiant, a se feri de lumina.

AMBALAJ
Cutie plastic 150 g pulbere.

By


Readers Comments (0)





Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.