Imunitate

Protectie imunitara pe sapte planuri

mai 30, 2012   ·   0 Comments

Protectie imunitara pe sapte planuri

O imunitate puternica este o prioritate de zi cu zi. Mai ales acum, in sezonul de toamna – iarna, cand organismul depune mai multe eforturi pentru a se adapta la schimbarile de sezon. Insa sistemul imunitar este mai complex decat ne-am imaginat, actionand pentru protectia noastra pe sapte planuri diferite: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. SystemWell® de la Secom® se adreseaza fiecareia dintre cele sapte componente ale imunitatii, mentinandu-le la un nivel optim de functionare pentru ca tu sa te bucuri de energie si vitalitate pe toata durata anului.

Sistemul imunitar al organismului este alcatuit din sapte subsisteme distincte, care interactioneaza in permanenta: circulator, limfatic, epidermic, respirator, sistemic, celular si digestiv. Natura, prin SystemWell® de la Secom®, iti ofera un intreg arsenal de nutrienti necesari pentru a intari toate aceste sapte aspecte ale imunitatii.

Imunitatea epidermica:
Pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafata sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene. Extractele de Aloe Vera si Gotu Kola din SystemWell® regleaza ph-ul si mentin sanatatea pielii tale.

Imunitatea respiratorie:
Mucoasele nazale, impreuna cu cele care acopera gatul si plamanii, reprezinta cea de-a doua linie de aparare a organismului, actionand in special prin blocarea agentilor patogeni din aer. Extractele standardizate de Cimbru, Iarba Mare, Unguras si Schinduf din SystemWell® mentin sanatatea sistemului tau respirator, prin cresterea imunitatii la acest nivel.

Imunitatea digestiva:
Probioticele sunt acele “bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, actionand in principal la nivelul intestinului subtire. Prebioticele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Prebioticele actioneaza ca suport pentru probiotice, efectele lor fiind vizibile la nivelul intestinului gros. In compozitia produsului SystemWell® se regasesc deopotriva probiotice, prebiotice si extracte standardizate de Goldenseal, Strugure de Oregon si Arabinogalactan pentru sanatatea sistemului digestiv.

Imunitatea sistemica:
Organismul tau produce in mod normal o mare varietate de celule care iti asigura imunitatea, cum sunt celulele macrofage, neutrofile si globulele albe din sange. Productia constanta a acestor celule este asigurata de extractele standardizate de Astragalus, Smirna, Echinacea si Maslin.
Imunitatea circulatorie:
Extractele standardizate din ciuperca medicinala Cordyceps, Usturoi si Ardei rosu imbunatatesc circulatia sanguina si ajuta la protejarea intregului sistem cardiovascular.

Imunitatea Celulara:
Fiecare celula din organism se apara impotriva agentilor patogeni prin eliberarea unor substante chimice puternice denumite citokine. SystemWell® contine extracte standardizate  de IP6 si ciuperci medicinale Maitake, Shiitake, Yamabushitake, Reishi, implicate in procesul natural de aparare celulara.

Imunitatea limfatica:
In reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si distrug “invadatorii” la nivel limfatic. Extractele standardizate de Ginseng-siberian, Gugul, Patlagina si Rozmarin din SystemWell® asigura imunitatea sistemului limfatic, stimuland productia constanta de limfocite.

Apararea organismului tau este completa atunci cand toate cele sapte componente ale sistemului imunitar sunt in armonie. SystemWell® actioneaza pe fiecare plan in parte, pentru sanatatea ta.
SystemWell® face parte din portofoliul Secom® si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara.
Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.
SURSA:www.secom.ro

By


Readers Comments (0)

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.